Ankara 4 Şubesi

TELEFON KADAR YAKINIZ YARDIMA HAZIRIZ

 TELEFON KADAR YAKINIZ YARDIMA HAZIRIZ

 

      Ülkemizde Covid-19 salgınının belirdiği günden bugüne değin; “Evde Kal, Hayatta Kal” ve “Hayat Eve Sığar” mottolarıyla toplum sağlığı ile ilgili alınan tedbirlere katkı sağladık.

        Biz, küresel ölçekte yaşanan bir nevi büyük kapatılmaya rağmen, kendi gündemimizi diri tutmak, emeğin sözünü her şartta dile getirmek, hatta oluşan korku anaforunu dağıtmak, insanlara umut olmak için güçlü bir ses vermek ve anlamlı söz söylemek gerektiğini düşünüyoruz. Yılmak olmazdı. Yeni bir yol, yeni bir imkân her zaman vardır dedik.

        Türkiye'nin tüm kesimleriyle, devlet ve milletin birlikteliğiyle salgınla etkin bir şekilde mücadele ettiğinin altını çizmek isteriz. Biz, güçlükle karşılaştığımızda daha da kenetlenerek çıkan bir milletiz. Farklı bir yönümüz var. Dünyanın diğer ülkelerinde, salgın karşısında acizlik ve bir kaos hakimken biz soğukkanlı bir şekilde bu süreçten sağlıklı çıkabilmenin örnek bir mücadelesini veriyoruz.

       Dün kollarımızı iş yapmak için, üye yapmak için, çözüm ve kazanım üretmek için sıvıyorduk; bugün de üyelerimizin salgın sürecinde herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını, bu zor zamanlarda hal ve hatırlarını sormak, durumlarını öğrenmek ve gönüllerini almak için sıvıyoruz. Bu çerçevede; Şube yönetimi ve ilçe yönetimleri başta olmak üzere tüm divan kurulumuzla, öncelikle altmış yaş üstü üyelerimizden başlayarak tüm üyelerimizi tek tek arıyor, büyük Eğitim Bir Sen ailesinin onurlu birer üyesi olmanın dayanışmasını gösteriyoruz.