Ankara 4 Şubesi

"EĞİTİM ANNE İLE BAŞLAR" TEMASIYLA GELENEKSEL 7. ANNE ÇOCUK ŞENLİĞİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ...

"EĞİTİM ANNEYLE BAŞLAR"

 

Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube olarak Geleneksel 7. Anne Çocuk Şenliği Organizasyonumuz ile başta Anne olan üyelilerimiz, çocukları ve tüm kadın üyelerimiz ile bir araya geldik.

 

26.06.2019 tarihinde saat 14.00 ile 17.00 arasında Yenimahalle Ankara MTAL’nin bahçesinde gerçekleştirilen İkramların, Su Topu, Şişme Kaydırak, Trambolin, Şişme Oyun evi, Okçuluk, Dev Jenga, 12D Sinema ve palyaçoya kadar pek çok etkinliğe yer verildi.

 

Yoğun ilgi,  geniş katılımın ve katılımcıların keyif aldığı programımızda açılış konuşmalarını yapan Ankara 4 Nolu Şube Başkanımız Tekin KORKU;

“Eğitimin Anne İle Başladığı ve hepimizin ilk öğretmeninin Annelerimiz olduğu bilinci ile bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Başta katılımlarından dolayı Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka AYDIN olmak üzere etkinliğimize ilgi ve katılımlarınızdan dolayı tüm kadın üyelerimize teşekkür ediyorum.” Diyerek başladığı konuşmasın da özetle; “Türkiye de sendikamızın tüm şubelerini arasında bir ilk olarak düzenlediğimiz ve örnek niteliği bulunan bu programın hazırlanmasında; fikir aşamasından bu noktaya kadar emek veren Şube Kadın Komisyon Başkanımız Necla DOĞAN ile şube ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürü borç bilirim.” Dedi.

Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanımız Necla Doğan konuşmasında ; “Dünden bugüne sendikal mücadelemizde, gerek kadın komisyonumuzda emek vererek, gerekse üye olarak sendikal mücadelemizi yücelten tüm kadın üyelerimize yönelik, Anne elinin dokunduğu bu samimi etkinliğimiz kapsamında; amacımız ilk öğretmenlerimiz olan Annelerimizi ve çocuklarını bir araya getirerek birliğimizi beraberliğimizi pekiştirmektir.” Dedi. 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka AYDIN ise konuşmasında özetle; “Tüm Şubelerimiz için bir ilk olan ve örnek teşkil eden bu programda başta Ankara 4 Nolu Şube Başkanımız Tekin Korku olmak üzere emek veren Şube Kadın Yöneticilerimiz ile Şube ve Etimesgut, Yenimahalle İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu programın tüm şubelerimiz için farkındalık yaratması ve teşvik etmesini temenni ederek. Hayırlara vesile olmasını dilerim” Dedi.

Katılımcıların tarafından devamını ve tekrarını beklediklerini belirttikleri program saat 17.00’de sona erdi.