Ankara 4 Şubesi

"İYİLİK KANIMIZDA VAR"

 

"İYİLİK KANIMIZDA VAR"

     Türkiye, tüm dünyada olduğu gibi salgınla mücadele ederken, Kızılay salgın nedeniyle kan stoklarında azalma olduğunu açıklamış ve vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulunmuştu.

      Kızılay’ın çağrısına kulak veren Memur-Sen, Genel Merkezde düzenlediği kan verme etkinliği ile hem kendi teşkilatını hem de vatandaşları kan vermeye davet etti.

      Genel Merkezimizin çağrısına kulak vererek “İyilik Kanımızda Var” dedik; Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde Kızılay Başkanlıklarıyla işbirliği yaparak kan bağışı etkinliklerimizi üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

      Etkinlik açılışında Şube Başkanı Tekin KORKU; Genel Başkanımız Ali YALÇIN’ın çağrısıyla #İyilikKanımızdaVar, dedik ve Kızılay’a verdiğin bir damla, bir can demektir bilinciyle kolları sıvadık. Biz de, “Kan Ver, Hayat Kurtar” çağrımızı Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Levent KÖSE’ ye yaparak tüm üyelerinizle kan vermeye var mısınız diyoruz?” Diyerek kan bağışını başlattı. Kan bağışı etkinlikleri Yenimahalle ilçesinde Karşıyaka İş Merkezi önünde, Etimesgut ilçesinde de kaymakamlık önünde yapıldı. Her iki etkinliğe de şube yönetimi, ilçe yönetimleri ve genç memur sen den yoğun katılım sağlandı.