Ankara 4 Şubesi

MEB ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HAZIRLIK KURSUMUZ BAŞLADI

Eğitim Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube olarak Meb Şube Müdürlüğü sınavı kursumuzu başlattık. 6 hafta sürecek kursumuz İvedik Cad. Işınlar Mah.18/3 (İvedik Metrosu Karşısı) adresindeki sendika hizmet binamızın konferans salonunda devam edecektir.

Her zaman eğitimci ve üyelerinin yanında olan Eğitim Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Tekin Korku açılış konuşmasında;  "Çalışma hayatında da üyelerimizin yanındayız. Eğitim ve kariyerlerinde yükselme konusunda yaptığımız yayınlar ve kurslarla üyelerimize desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi devam ediyor. Milli Eğitim bakanlığı kadrolarındaki kaliteli ve yetişmiş insan gücünü artırmak adına düzenlediğimiz çeşitli eğitim ve sınavlarda üyelerimizin başarıya ulaşması için hizmetler ürettik. Kursu açmaktaki amacımız geleceğin kaliteli idarecilerinin yetişmesine katkı sağlamaktır."dedi.

   Korku; organizasyona, çalışmalara ve ders anlatımına katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletirken,sınava hazırlanan adaylara da başarılar dileyerek konumasını tamamladı.