Ankara 4 Şubesi

ŞUBE KADIN KOMİSYONUMUZ "KADINLAR EL ELE" PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Eğitim Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube Kadın Komisyonunun sendikamızın 26. kuruluş yıldönümü nedeni ile hazırlamış olduğu "Kadınlar El Ele" programına üyelerimiz tarafından yoğun bir ilgi gösterildi.

Programda açılış konuşması yapan Eğitim Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube Kadın Komisyonu başkanı Necla DOĞAN, "Örgütlü olmak güçlü olmaktır." Tek başımıza yapamayacağımız birçok şeyi örgütlenerek daha kolay ve daha iyi yapabiliriz. Sendika olarak elde ettiğimiz kazanımlar birlikteliğimiz ve örgütsel gücümüzün en önemli ürünüdür. Bu nedenle kadınlar olarak bu örgütlü yapıda sayımızı daha fazla arttırmak ve çalışan kadınlara daha güçlübir ses olmak için bu soylu mücadeleye yeni neferler kazandırarak çağı kurtarma eyleminde daha güçlü ve örgütlü bir şekilde bir an önce yerimizi almamız gerektiğine inanıyorum dedi.

Açılış konuşması sonrası Yenimahalle ve Etimesgut İlçe Kadın Komisyonu başkanları üyelerle birebir görüşmeler sağlayarak eğitimci kadınların karşı karşıya kaldıkları sorunlar ve bu sorunların çözüm önerilerini ele aldılar.