Ankara 4 Şubesi

İKİNCİ GELENEKSEL AŞURE GÜNÜMÜZ ÜYELERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Eğitim Bir Sen Ankara 4 Nolu Şubemizin organize ettiği ikincisini düzenlediğimiz geleneksel aşure gününde Yenimahalle ve Etimesgut Kaymakamlarımızın katılımı ve tüm üyelerimizle birlikte aşure dağıtımını gerçekleştirdik.

Etimesgut ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin önünde düzenlenen aşure etkinliğine Etimesgut Kaymakamı Fuat GÜREL, Yenimahalle Kaymakamı Selda DURAL, Eğtiim Bir Sen 4 Nolu Şube Başkanı Tekin Korku ve yönetim kurulu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman YURTCU, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer YILDIRIM, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdüü Muzaffer GÜL, Eğitim Bir Sen Etimesgut ve Yenimahalle temsilcilikleri, Kadınlar komisyonu, Genç Memur Sen ve üyelerimiz katıldı.

Eğitim Bir Sen Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Tekin KORKU, Muharrem ayının Müslümanlar için en önemli aylardan bir tanesi olduğunu ifade ederek, sendika olarak düzenledikleri aşure etkinliğini her sene yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Korku: “Aşure Ülkemizin harmanı ve Lezzeti gibi”

Bu güzel ve anlamlı organizasyonlarından dolayı  yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür eden Korku; '' Aşure de içinde bulunan birbirinden farklı lezzetlerin bir araya gelerek uyum içinde çok daha güzel bir tatlı, bir lezzet oluşturabildiğinin kanıtı. Bu noktadan baktığımızda insan olarak farklılıklarımız da birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla elbette çok güzel lezzetler sunabilir. Mühim olan birbirimize her durumda sahip çıkabilmemiz.'' dedi.

İkramlardan sonra katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Korku, tüm üyelerimize gönül elçileri olarak her türlü desteğe açık olduklarını ve kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederek Allah kabul etsin dileklerinde bulundu.